Marsi Anikó az eljegyzésével kapcsolatban egyvalamit elismert, egyvalamit gusztustalannak tart

Marsi Anikó a Mokkában beszélt pénteken az eljegyzéséről, és nagyon érdekesen fogalmazott.

2022. július 22., 10:11

Szerző:

Marsi Anikó állítólagos eljegyzéséről szólnak a hírek már napok-hetek óta, és a TV2 hírolvasója péntek reggel bement a Mokkába, hogy tisztázza a helyzetet. A médiaszemélyiség először elismerte, hogy kapott egy gyűrűt, meg is mutatta a kamerának, aztán a következőket mondta:

„annyi történt, hogy az én kedves párom, Gábor egy szerelmes férfi, de nem közszereplő. És ő nincs arra fölkészülve, hogy ha kirak egy képet a saját Instagramjára vagy Facebook-oldalára [...], ahova angolul odaírja, hogy »az én gyönyörű menyasszonyom«, akkor abból az következik, hogy mindenhol mindenki azzal fog foglalkozni, hogy mi jegyesei vagyunk egymásnak.”

A médiaszemélyiség, úgy tűnik, fel van háborodva azon, hogy milyen érdeklődést váltott ki lehetséges eljegyzésének a híre:

„énszerintem ez gusztustalan, már bocsánat, nem tudtam hirtelen jó szót találni arra. De most egy 47 éves, kétgyermekes asszonnyal kapcsolatban arról beszélgetünk, hogy jegyben járunk, meg lánykérés – hol vagyok én már a lányságtól, könyörgöm?!”

Marsi Anikó azért azt is hozzáteszi, hogy az ő munkájának része, hogy más hírességeket kérdezget a magánéletükről, így aztán annyira mégsem lehet felháborodva azon, hogy ővele kapcsolatban szintén felteszik azt a kérdést, hogy miért van gyűrű az ujján. Így beszél erről:

„én soha nem gondoltam azt, hogy egy ilyen kérdésre nekem illik azt válaszolni, hogy »menj a francba«. Mert hiszen gyűrű van az ujjamon, és ez érdekes. Csak egy kicsit kezd sok lenni ez a történet. Ez nem elegáns.”

Ami viszont elegáns, az ezek szerint az alábbi, meglehetősen dodonai válasz Marsi Anikótól arra, hogy akkor most eljegyezték egymást Gyarmati Gáborral vagy sem:

„nincsen benne semmi titok: kaptam egy gyűrűt a Gábortól. Nagyon vicces volt, ahogy »megkérte a kezemet« – de azért ez így önmagában nem igaz. De ebben a sztoriban nincs több.”

Szóval az biztos, hogy Marsi Anikó elismeri, hogy kapott egy gyűrűt, de valamiért nem igazán akarja ezt az egészet lánykérésnek vagy eljegyzésnek nevezni. Nézze meg ön is a videót!

Marsi Anikó válása és új kapcsolata

Marsi Anikó és Palik László hivatalosan is elváltak: kiderült, mi lett a vagyonuk sorsa

Marsi Anikó elmondta, igazából honnan ismeri új szerelmét

Marsi Anikó megszépült új párja mellett

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)