Marsi Anikó és Palik László hivatalosan is elváltak: kiderült, mi lett a vagyonuk sorsa

Anyagi kérdésekben is megegyeztek.

2022. május 23., 07:15

Szerző:

Hivatalosan is elvált Marsi Anikó és Palik László - tudta meg a Blikk. A lap információi szerint az ügy békésen zajlott és az egykori házaspárnak sikerült megegyeznie a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben és a vagyonelosztásban egyaránt. Az ismerősök szerint egyik témában sem voltak vitás kérdések. 

Az egykori pár egyáltalán nem sürgette a válást:

„El fogunk válni, ha az valamiért fontos lesz. Az, hogy férjhez menjek, menyasszony legyek, nagyon fontos volt. Az, hogy legyenek gyerekeim és a férjemtől szülessenek, az is nagyon fontos volt. Az viszont, hogy papírom legyen arról, már nem élünk együtt, nem fontos. Talán lesz majd olyan pillanat, amikor ez fontos lesz”

- mondta korábban Marsi Anikó.

A Blikknek egy ismerős elárulta, hogy az egykori pár csupán két tárgyalás után részt vettek a bontóperen:

„Anyagi kérdésekben nem volt okuk bármin is vitázni, hiszen a házasságuk alatt gondosan odafigyeltek arra, hogy mindkettejük nevére kerüljön vagyon, ingatlan. Anikó jelenlegi otthona ráadásul már az esküvőjük előtt az övé volt, így ez sem lehetett konfliktus forrása”

- mondta a névtelen forrás.

Marsi Anikó és Palik László a gyerekeiket közösen nevelik továbbra is. Hivatalosan a 16 éves Vilmos és a 13 éves Vince az édesanyjuknál lakik, de akkor látogatják meg és alszanak az édesapjuknál, amikor csak akarnak. Miattuk nagyon fontos volt Marsi Anikóék számára, hogy normális maradjon a viszonyuk.

Nemrégiben felröppent a pletyka, hogy új párja, Gyarmati Gábor eljegyezte Marsi Anikót, ám a népszerű tévés akkor azt mondta, nem definiálták, milyen gyűrű az, amit kapott a kedvesétől. Az arról szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Még több Marsi Anikó

Marsi Anikó megszépült új párja mellett

Marsi Anikó ezzel a hírrel tért vissza 3,5 hónap után az Instára

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia meglepő nyilatkozatot tett szülei válásáról

(Kiemelt kép: dfp.hu)