Marsi Anikó ezzel a hírrel tért vissza 3,5 hónap után az Instára

November közepén posztolt utoljára Marsi Anikó, de most visszatért!

2022. március 9., 14:08

Szerző:

Marsi Anikó utoljára november 22-én posztolt az Instagramra, akkor szép őszi napot kívánt mindenkinek. A Tények műsorvezetőnőjének magánéletéről ezt-azt azóta is lehetett hallani, néha ő nyilatkozott, néha őróla nyilatkoztak, de úgy tűnt, nem kívánja az életét a közösségi média nyilvánossága előtt élni.

Nos, ez most úgy tűnik, megváltozott, mert szerda délben, jó 3,5 hónap kihagyás után egyszercsak egy friss poszt jelent meg Marsi Anikó Instagramján. Sőt, kettő, mert a 47 éves tévés személyiség egy automatikusan eltűnő, angol nyelvű Instasztorit is kitett azzal, hogy „visszatértem! hiányoztam?”

A permanens poszt, amit kitett, pedig azt adja hírül, hogy síelni voltak nemrég a fiaival – valamint azt, hogy ezentúl újra rendszeresen lehet majd követni Marsi Anikó mindennapjait a közösségi médiában. A síelős-snowboardozós vakációt egyébként a Mátrában ejtették meg, telefont, számítógépet nem vittek magukkal. A műsorvezetőnő nem járul hozzá képei felhasználásához, így a posztért, kérjük, kattintson ide!

Ne csak a közösségi médiában kövesse Marsi Anikót, hanem nálunk is!

Marsi Anikó az új szerelméről vallott: együtt szeretnének megöregedni

Marsi Anikón a rendszeres futás ellenére is vannak „hurkácskák”, úgyhogy most új módszerhez folyamodik

Marsi Anikó intim részleteket árult el a válásának okával kapcsolatban

(Kiemelt kép: dfp.hu)