Marsi Anikón a rendszeres futás ellenére is vannak „hurkácskák”, úgyhogy most új módszerhez folyamodik

Marsi Anikó egy héten 50 kilométert fut, mégsem elégedett teljesen.

2022. február 23., 15:32

Szerző:

Marsi Anikó ebben a hónapban töltötte be a 47. életévét, és most a Tények Plusz című műsorban arról beszélt egy termékbemutatást is tartalmazó riportban, hogy bár rengeteget sportol és próbál egészségesen étkezni, meg úgy általában jól is érzi magát a bőrében, teljesen azért mégsem elégedett.

A műsorvezetőnő azt mondja, hogy egy héten olyan 50 kilométert szokott futni (exe, Palik László szintén edzésfüggőként írja le magát), a Normafa közelében lakók minden bizonnyal gyakran találkoznak vele reggelenként, de azért van valami, amitől megszabadulna.

„Nagyon jó érzés lenne, hogyha ezzel a törölközővel nem takargatnám magam, mert meg merném mutatni azt, hogy itt a hasamon meg a hátamon már tényleg semmilyen kis hurkácska nincsen. Csak az a baj velem, az a rettenetesen nagy probléma – de most itt látom már az alagút végén a fényt –, hogy nem szeretnék kevesebbet enni, ennél többet futni már nem lehet szerintem, a heti 50 kilométernél, és ráadásul sokkal korábban sem szoktam tudni vacsorázni, mint mondjuk este 9 óra”

– mondja Marsi Anikó az alábbi videóban. A riport második fele egy ultrahangos és egy vákuumos testkezelést mutat be, amelyekkel a kozmetikus szerint már edzés nélkül is látványos feszesítést lehet elérni. Marsi Anikó természetesen nem adja most fel egészséges életmódját sem, így ő még látványosabb eredményben bízik.

Fogyás

Horváth Gréta már legalább 10 kilót fogyott, mióta elhagyta a férje

Sárfány Emese megmutatta, mennyit fogyott a szülés után 3 hónap alatt

Kasza Tibor megmutatta új alakját, és elmondta, mi okozta életveszélyes állapotát

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)