Sárfány Emese megmutatta, mennyit fogyott a szülés után 3 hónap alatt

Újra edz, de azt is elmondta, a légtorna újrakezdésével miért kell még várnia.

2021. szeptember 28., 11:30

Szerző:

Sáfrány Emese első kisfia június 20-án született meg, és a 33 éves légtornász-médiaszemélyiség Nolen megérkezése után két héttel azt írta egy posztban az Instagramon, hogy nagyjából már vissza is nyerte a szülés előtti alakját, bár valamennyi felesleg még van rajta.

„2-3 kiló van max. még rajtam. 15 éves korom óta tudatosan táplálkozom és edzem. Ugyanígy volt ez terhesség előtt, alatt és után is. Szerintem ez a fontos, hogy egészség-tudatosan éljünk. Amúgy hízékony lennék, ha összevissza ennék mindent”

– idézi most a Ripost, hogy mit írt Sáfrány Emese a közösségi médiában.

A kismama ezen kívül a Metropol című lapnak adott egy interjút, amelyben arról beszél, hogy újra sportol és edzéseket tart, de a légtorna újrakezdésével még várnia kell.

„Már edzem, de azt érzem, hogy a minőségi előadáshoz még nekem kell egy kis idő, hogy visszaálljon minden a testemben, az erőnlétem és a hajlékonyságom például. Szerintem most már hamarosan erre is sor kerül. Fokozatosan egyre többet bírok, nem is akarom magam túlerőltetni, plusz a baba mellett nincs olyan sok időm és energiám órákat lógni a levegőben”

– mondja Sáfrány Emese, hozzátéve többek között, hogy ahova csak tudja, magával viszi kisfiát.

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)