Horváth Gréta már legalább 10 kilót fogyott, mióta elhagyta a férje

Horváth Grétánál komoly betegséget diagnosztizáltak, de a fogyásában a szakítás okozta stressz is benne van.

2022. február 2., 08:24

Szerző:

Lassan egy hónapja, hogy Horváth Grétát elhagyta a férje, Meggyes Dávid. A TV2 realityjeiből ismert influenszerpár szakítását a nyilvánosság nagy érdeklődéssel figyelte, és az is feltűnt már sokaknak, hogy Horváth Gréta látványosan fogyni kezdett. Korábban már posztolt erről, és most a Blikk újra az átalakulásával kapcsolatban kérdezte.

„Elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki. Ő megállapította, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami igazából egy cukorbetegség. Persze, azért a stressz is közrejátszik, nem tagadom”

– íme egy részlet Horváth Gréta nyilatkozatából, aki azt is hozzáteszi, hogy elhatározta, hogy májusig nem áll mérlegre. Emiatt nem lehet pontosan tudni, hogy mennyit fogyhatott eddig, de tíz kiló egészen biztosan lement már róla, annyira látványos az átalakulása. A szétválás miatti stressz mindenesetre hozzásegít ahhoz, hogy az inzulinrezisztencia miatt szükséges diétával le tudja adni a felesleges kilókat, és visszanyerje korábbi alakját.

Lazán kapcsolódik, de Horváth Gréta a napokban Nádai Anikóval találkozott, és az alábbi kép láttán meglepő lehet, hogy a két médiaszemélyiség mennyire hasonlít egymásra. A poszt szövege szerint ők ketten nem csak úgy összefutottak, hanem barátság fűzi őket egymáshoz.

És az megvan, hogy...?

És az megvan, hogy Horváth Gréta telefonjába belenyúlhatott valaki?

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy Horváth Gréta exférje egy plázában jött össze új szerelmével?

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)