Horváth Gréta drámaian lefogyott, meg is mutatta magát

Horváth Gréta korábban súlygyarapodásra panaszkodott, de már újra előveheti régi ruhatárát.

2022. január 20., 11:53

Szerző:

Horváth Gréta lefogyott, vagyis pontosabban visszafogyott, derül ki két friss posztjából. A TV2 realityszereplője influenszerként aktív az Instagramon, és próbál továbblépni azt követően, hogy hatalmas visszhangja lett annak, hogy férje, Meggyes Dávid elhagyta és új kapcsolatot kezdett Stana Alexandrával a Dancing With The Starsból.

A fenti, szponzorált posztban Horváth Gréta a szokásosnál kicsit merészebben öltözködik, és többen meg is jegyzik, hogy remekül néz ki.

„Rengeteget fogytál, csodásan nézel ki!”

– gratulál egy kommentelő. Erre Horváth Gréta egy válaszhozzászólásban a következőket írja:

„Köszönöm szépen, megyek a cél felé! Kiderült az elmúlt hónapokban, mi is volt a bajom. Mindent betartva van eredménye VÉGRE!”

A témáról aztán Horváth Gréta a következő posztjában részletesebben is ír.ú

„Amióta kiderült, mi a bajom, itt a vizesedésre, szédülésre, hányingerre, súlygyarapodásra gondolok most, nem beszéltem nektek erről. Elmentem mindenfajta kivizsgálásra. Megkaptam az ORVOSTÓL az utat és az irányt, azóta visszavettem a testem felett az irányítást. Rengeteg lemondással jár, lassan 3 hónapja nyomom. Kemény, de nem adom meg magam. Az étkezésem gyökeresen megváltozott, minden pontja új!
Nem szerettem volna eddig erről írni, nem vagyok orvos, sem dietetikus, sem étkezési tanácsadó. Ezért ne is kérdezzétek, mert nem szeretek tanácsot adni abban, amiben nem vagyok jártas. Főleg ami az egészséggel kapcsolatos! Egyet szeretnék ezzel üzenni nektek, hogy nem kell beletörődni abba, hogy nincs megoldás. Addig kell menni, amíg meg nem oldódik! Nincs lehetetlen, és tényleg így van! [...]
Merj orvoshoz fordulni! Az egészséged az első!”

Mindehhez az influenszer a #hellorégiruhatár címkét fűzi hozzá, utalva arra, hogy fogyása után újra jók rá azok a ruhák, amiket korábban, a súlygyarapodás előtt viselt.

Íme még egy kis inspiráció az életmódváltáshoz

Radics Gigi 30 kilót fogyott a szülése óta

Schmuck Andor nem merte bevállalni a gyomorszűkítő-műtétet, más módszerrel fogyott le

Palik László egy év alatt 38 kilót fogyott

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)