Radics Gigi drasztikusan lefogyott szülése óta

30 kilót sikerült fogynia Radics Giginek.

2022. január 11., 14:40

Szerző:

Radics Gigi kislánya közel másfél éve született meg, és az énekesnő, aki korábban már kapott goromba megjegyzéseket súlya miatt, mostanra tudta visszaszereznie a várandósság előtti formáját, ugyanis harminc kilótól sikerült megszabadulnia. 

A rajongói is megbizonyosodhattak arról, hogy Radics Gigi ismét remek formában van, mert nemrég új dallal és videóval jelentkezett. A Nem szóltál című, Király Viktorral közös dal videóklipjében már magabiztosan tért vissza a kamerák elé, hiszen harminc kilótól sikerült megszabadulnia az utóbbi időben. Az énekesnő a Blikknek mesélt a családjával töltött időről, az új dalról és a drasztikus fogyásáról.

A lap először arról kérdezte Gigit, hogy sikerült e kipihennie magát tavaly, amíg visszavonult, hogy családjával és kislányával, Bellával lehessen.

„A médiából vonultam vissza tudatosan, a zenei pályától nem, sőt nagyon termékeny évem volt. Kicsit fel kellett töltődnöm, voltak rosszabb tapasztalataim, emiatt is döntöttem úgy, hogy ebben az időszakban csak a lányomra, a zenére és saját magamra fókuszálok”

– kezdte az interjút a Megasztár 6. szériájának győztese, aki elárulta, hogy az új dal különlegessége, hogy Király Viktorral közösen írták a szövegét, ami azért is jelentett számukra nehézséget, mert magyar nyelvű dalszöveget kihívás írni, és mert a dal nem túl pozitív témát feszeget, hanem inkább egy szakításról, elengedésről szól, az énekesnő pedig egy pozitív gondolkodású embernek tartja magát.

A klipben kihívó, szexi jelenetek is helyet kaptak, amelyben Gigi szinte fehérneműben látszik, ezzel kapcsolatban azonban nem volt gátlásos, ugyanis remek formában van. 

„Mondhatjuk úgy, hogy várandósságom és a szülés óta ez az első olyan klip, ahol már elégedett vagyok a formámmal, mert itt már ugyanannyi kilogramm vagyok, mint szülés előtt. Persze az állóképességemet, az edzettséget még lehet javítani, a diétát viszont szigorúan betartom, körülbelül 30 kilótól szabadultam meg saját erőmből, kitartással. Mindig van hová fejlődni, de nagy utat tettem meg és nem volt egyszerű”

– tette hozzá az énekesnő, aki azt is elmondta, hogyan sikerült megszabadulnia a tetemes túlsúlytól. 

„Elsősorban étrendváltással, kerülöm a szénhidrátokat, de nem egy előre megírt diéta alapján fogytam, hanem ahogy nekem bevált már korábban is. Nem tudok éhezni és nem is egészséges. Szerencsére egyre több olyan egészséges finomságot el tudok készíteni, amit én is ehetek, így könnyebb a diéta”

– osztotta meg tapasztalatait Radics Gigi. 

(Kiemelt kép: Radics Gigi Instagram-oldala)