Radics Gigi megmutatta szülés utáni alakját

Azt is elárulta, hogyan tartja formában magát.

2021. július 9., 12:29

Szerző:

Radics Gigi tavaly ősszel hozta világra első kislányát, Bellát. Az énekesnő azóta leginkább az anyaságra koncentrált, de most, hogy végre ismét koncertezhet, úgy tűnik, az élete visszaáll a régi kerékvágásába minden téren. Erről legfrissebb posztja is árulkodik, amiben Gigi elmesélte, hogy életmódot váltott. Végre van ideje edzeni, és sokkal jobban odafigyel arra is, hogy mit eszik.

„Alakul a molekula. Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés. Még mindig van mit faragni, de ha elértem a versenysúlyomat, akkor beszámolok nektek, milyen testi változásokon mentem, megyek keresztül (számokban), hátha tudok ezzel segíteni valakinek”

– írta az énekesnő, a szöveg mellé pedig egy képet is posztolt, amin jól látható, milyen kirobbanó formában van.

(Kiemelt kép: Radics Gigi énekesnő a harmadik Szimfonik Live sajtótájékoztatóján a budapesti Menta Terasz étteremben 2013. július 17-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)