Schmuck Andor elmondta, miért nem vállalkozott gyomorszűkítő műtétre

Egy másik módszerrel sikerült lefogynia Schmuck Andornak.

2021. december 3., 15:15

Szerző:

Te kamuzol nekem!” – vádolta meg Bay Éva tévébemondónő Schmuck Andort a Hal a tortában a héten. Az eheti ötfős celebcsapat több tagjának feltűnt, hogy a politikus-médiaszemélyiség sosem eszik a vacsoráztatós műsorban a TV2 Chef csatornán. Bay Éva azt gyanítja, hogy Schmuck Andor azért fogyott ennyit és azért nem eszik, mert csináltatott egy gyomorszűkítő műtétet. Ezt azonban az 51 éves híresség határozottan cáfolja.

Amint az már a Farm VIP-ból is kiderült egy baleset kapcsán, Schmuck Andor cukorbeteg. Emiatt van, hogy négyóránként kell ennie, és ha a műsor szerinti vacsora nem pont akkor van, amikor neki ételt kell fogyasztania, akkor nem ehet. Ez azt jelenti, hogy Schmuck Andor először elment egy gazdálkodós műsorba a TV2-höz, pedig fogalma nincs a mezőgazdaságról, és pár nap után haza is ment. Majd ezután szintén a TV2-nél jelentkezett egy vacsorázós realitybe, pedig nem ehet egy falatot sem akkor, amikor a műsor szerint ez lenne a feladat.

De legalább az kiderült a Hal a tortánból, hogy Schmuck Andor akkor hogyan fogyott le, és hogy miért nem vállalta be a bypassnak is nevezett műtétet. A következőket mondja az alább megtekinthető adásrészletben:

„Elgondolkoztam rajta, de egyetlen egy probléma van. A bypass-műtétet körülbelül olyan 20 éve találták ki, még senki sem tudja, hogy fog megöregedni valaki bypass-műtéttel. Évi kérdése arról, hogy gyomorszűkítő műtétem van-e, teljesen jogos volt, merthogy nagyon sokan – nem lenézve őket – ezt a módszert választják. Én ehhez gyáva vagyok. Egy ilyen gyomorszűkítő műtét után, akikkel beszéltem, elmondták, hogy azért nem fenékig tejfel az élet. Vessetek a mókusok elé, de én nem szeretném, hogy fölvágjanak egy ilyenért. Inkább van önfegyelmem.”

A fenti jelenetben Polgár Árpád és Nyertes Zsuzsa szerepel még, valamint Oszvald Marika, aki egy másik műsorban tett a héten megrázó vallomást. Kattintson érte ide!

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)