Marsi Anikó intim részleteket árult el a válásának okával kapcsolatban

„Ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk normálisan együtt élni” – mondja Palik Lászlóról Marsi Anikó.

2021. december 6., 07:42

Szerző:

Marsi Anikó újabb intim részleteket árult el a válásával kapcsolatban. A TV2 műsorvezetője-hírolvasója 2003-ban jött össze Palik Lászlóval, 2005-ben összeházasodtak, két fiuk született, de a házasságnak idén vége szakadt. Az okokról a következőket mondja a Bors című lapnak:

„a házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok...”

Marsi Anikó arról a nyolcfős baráti társaságról is beszél az interjúban, akik támaszául szolgáltak ebben az időszakban, de leírja házasságának lassú tönkremenetelét is. Azt már egy korábbi interjúban említette, hogy ekkor volt, hogy Palik László rengeteg időt töltött Dominikán az Exatlon forgatása miatt, és a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak. Ehhez most a következőket teszi hozzá azzal kapcsolatban, hogyan lett vége a házasságuknak.

„Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra. Én csak azt tudom, hogy egy házasság, pláne, ahol születik két – nem mellesleg okos, értelmes, érzelmes, zseniális – gyerek is, nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre. Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel”

– meséli Marsi Anikó, aki a tavasz óta új kapcsolatban van. Új párjával, Gyarmati Gáborral nemrégiben közös magazincímlapot is vállaltak, erről ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: dfp.hu)