Marsi Anikó nagy titkot árult el az esküvőjéről és megmutatta menyasszonyi ruháját

Marsi Anikó másodszor már nem fehérben ment férjhez.

2022. szeptember 28., 07:31

Szerző:

Szeptember 9-én pénteken délelőtt volt Marsi Anikó és Gyarmati Gábor esküvője Balatonfűzfőn. A Tények műsorvezetője eddig csak egy-két részletet mutatott meg a lakodalomból, de most adott képeket és egy kimerítő nyilatkozatot is a Blikk című lapnak.

Az egyik legérdekesebb Marsi Anikó ruhája: amint az második esküvőkön szokás, a menyasszony nem fehérben volt. Egy olyan, lila felsőt viselt, ami a vállát szabadon hagyta, és hozzá egy virágmintás miniszoknyát, magas talpú szandállal. Az öltözéknek kettős szerepe volt, ugyanis aznap a saját esküvőjükről egyenesen egy másik lakodalomba mentek:

„a főnököm, Szalai Vivien [...] ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

Marsi Anikó azt is elárulta, két fia közül miért csak a kisebbik, Vince volt jelen az igen kimondásakor:

„alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről.”

Így aztán Vince volt az, aki a 47 éves műsorvezetőt az anyakönyvvezető elé kísérte.

(Kiemelt kép: Bánkúti Sándor – dfp.hu)