Kiderült, miért pont aznap volt Marsi Anikóék esküvője

Marsi Anikó titokban ment hozzá Gyarmati Gáborhoz, most kiderült néhány érdekes részlet.

2022. szeptember 22., 07:34

Szerző:

Szeptember 9-én volt Marsi Anikó és Gyarmati Gábor esküvője, és ez a férj Instagramjáról csak egy bő héttel később derült ki. Azóta már maga a műsorvezetőnő is megosztott pár képet a lagziról az Instáján, és a pár most a Story magazin legfrissebb számának címlapján szerepel.

A Story magazinnak az ifjú pár helyett egy asztrológus nyilatkozott a kapcsolatról, aki szerint Marsiék azért a szeptember 9-et választották esküvőjük dátumaként, mert a 9-es szám a védelmet jelöli. A dátum számjegyeit összeadva pedig a 24-et kapjuk, ennek a két számjegyét összeadva pedig a 6 a végeredmény, ami a szerelmesek és a nagy döntések száma a tarotban.

Az asztrológus hozzáteszi, hogy a Tények műsorvezetőjének a kapcsolatát hatalmas szenvedély fűti, de idővel féltékenység is felütheti a fejét. Ennek ellenére nem lesz olyan téma, amit férj és feleség ne tudnának majd megbeszélni.

Azt mindenesetre maga Marsi Anikó tette hozzá, hogy a gyűrűknek titkos jelentősége van az újdonsült házasok számára, de hogy pontosan mi ez a jelentés, azt nem árulta el, merthogy titkos.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)