Szakmát vált Marsi Anikó?

A műsorvezető a kétkezi munkától sem riad vissza.

2022. április 25., 07:55

Szerző:

Marsi Anikó kivirágzott új párja, Gyarmati Gábor mellett, aki támogatja őt mindenben, ezért az új kihívásokra is készen áll. A tévés elmondása szerint szerelme mellett újra megtalálta önmagát és olyan energiák aktivizálódtak újra benne, amikről azt hitte, hogy már régen kihunytak. Most elárulta, hogy egy közös vállalkozáson is gondolkodik.

„Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon. Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. A parkettázást, a burkolást, mindent”

- nyilatkozta a Borsnak Marsi Anikó.

A tévés hozzátette, hogy szerinte nincs olyan feladat, amit egy nő ne tudna elvégezni, ezt pedig tapasztalatból is tudja, ugyanis az édesanyja egyedül nevelte fel őt és a testvérét és nem volt férfi a közelben, aki besegített volna nekik a nehezebb fizikai munkáknál. 

„Ez nem valami feminista kezdeményezés, épp ellenkezőleg! A két fiam és Gábor is be lesznek fogva. A fiaim tele vannak energiával, erősek és tettre készek, ha kell kertet ásnak, nehéz anyagokat emelnek. Gábor pedig menedzseli majd a felújításokat”

- mondta a műsorvezető a lapnak.

Még több Marsi Anikó

Marsi Anikó megszépült új párja mellett

Marsi Anikó ezzel a hírrel tért vissza 3,5 hónap után az Instára

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia meglepő nyilatkozatot tett szülei válásáról

(Kiemelt kép: dfp.hu)