Marsi Anikó új kapcsolata válságáról vallott: Azt üzentem neki, ne keressen többet

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor már 5 hónapja házasok.

2023. január 19., 08:41

Szerző:

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor szerepelnek a Best magazin címlapján. A pár szeptember 9-én házasodott össze, és most természetesen rendkívül boldogok, de a Tények műsorvezetője az interjúban nem rejti véka alá, hogy megismerkedésükkor nem ment minden zökkenőmentesen.

Bár futólag már korábbról ismerték egymást, Marsi Anikó és Gyarmati Gábor első randija 2021 áprilisában volt, amikor elmentek együtt futni egyet a Normafára. Bár jól indult a kapcsolat, a TV2 sztárja nem volt biztos benne, hogy nem sokkal előző házassága felbomlása után készen áll egy következő románcra, így a kapcsolatuk válságba került:

„volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet.”

Ezen a ponton aztán sikerült túllendülniük, és Marsi Anikó most boldog házasságban él új férjével. A következőképpen hasonlítja össze ezt a kapcsolatát az előzővel, amikor Palik Lászlóval éltek együtt:

„az első házasságomban sok mindenhez tudatosabban álltam, sok mindent megterveztem. [...] Talán több volt bennem a megfelelni vágyás is. Ebben a kapcsolatban viszont semmilyen tudatosság sincs. Hagyom, hogy minden megtörténjen, az érzelmeim irányítanak, és ezt nagyon élvezem.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)