Marsi Anikó reagált a brutális kritikákra és elismerte: feljöttek rá a kilók

Marsi Anikó nem várandós, írja válaszul a találgatásokra.

2024. január 8., 08:21

Szerző:

Marsi Anikó került szóba a Reddit című közösségi oldalon, ahol újra elővettek egy olyan pletykát, ami a TV2 hírbemondójának életét már évek óta kíséri. A felhasználók azt kezdték találgatni a Tényekből vett képernyőfotók alapján, hogy a műsorvezetőnő nem lehet-e állapotos.

Marsi Anikó erre vasárnap este az Instagramon egy posztban tette közzé a válaszát a pletykákra, és mivel nem járul hozzá, hogy az általa megosztott tartalmakat más oldalak átvegyék, ezt nem tudjuk megmutatni, hanem ide kell kattintani érte. Ebben Marsi Anikó egyértelműen leszögezi, hogy nem vár babát, mindössze annyi a helyzet, hogy a pluszkilók mind a hasán jelennek meg, amit aztán a kamera meglehetősen kiemel.

A 48 éves műsorvezetőnő hozzáteszi, hogy azon van, hogy ezeket a kilókat leadja: korábban többször is beszélt róla, hogy rendszeresen szokott futni.

A téma azért lehet különösen fájdalmas Marsi Anikónak, mert tavaly egy vetélést kellett átélnie. Júliusban beszélt arról, hogy gyermeket várt az új férjétől, Gyarmati Gábortól. A népszerű tévés elárulta, hogy 47 éves volt, amikor rájött, hogy babát vár, ám nem gondolta, hogy az ő szervezete még képes erre a mindennapi csodára. Sajnos azonban a műsorvezető elvesztette a magzatot a 9. hétben.

„Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió”

– mondta akkor Marsi Anikó.

Az alábbi egyébként a Tények múlt pénteki adása, amiben Marsi Anikó ezt a bizonyos kék ruhát viselte.

(Kiemelt kép: TV2/Tények)