Marsi Anikó elárulta, melyik kollégájához ment majdnem feleségül Palik László előtt

Marsi Anikó arról beszélt, mennyire közel álltak akkoriban egymáshoz a képernyőről szintén ismerős kollégájával.

2023. december 15., 10:03

Szerző:

Marsi Anikó, Batiz András, Holló Márta és Kolosi Péter a kereskedelmi tévék indulásakor a Fókusz című műsoron dolgoztak együtt, annak idején már jóbarátok voltak, hiszen együtt jártak a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Most a Story magazin dupla, karácsonyi számában szerepelnek mindannyian, valamennyien nyilatkoztak a lapnak.

Marsi Anikó például a következőket nyilatkozta azokról az évekről az ezredforduló környékén:

„éjjel-nappal együtt voltunk, de ez – pici kivétellel – a munkáról szólt. Batizhoz majdnem feleségül mentem, Kolosinak sírtam a vállán, feltehetően azért, mert soha nem vette föl a telefonját, Mártival szinte egyszerre mentünk férjhez, és a gyerekeink közt is alig van pár hónapnyi különbség. A mai napig a másik felem, az agyam és a szívem egy szelete! Az is marad. Örökre. És a mézes-mustáros-szőlős csirkéjére is jól emlékszem. De arra is, ahogy karácsonykor András verset mond nekünk. Vagy hogy este 11-kor ülünk be moziba, mert hamarabb nem érünk oda, pedig másnap is korán kell kelni.”

Marsi Anikó aztán végül mégsem Batiz Andráshoz ment feleségül, hanem Palik Lászlóhoz, akitől két fia született. Annak a házasságnak azóta vége szakadt, a Tények műsorvezetőnője most a második férjével él.

(Kiemelt kép: TV2/Tények)