Palik László összeköltözött az új szerelmével

Palik László és a kedvese együtt képzelik el a jövőt. 

2022. augusztus 23., 08:39

Szerző:

Marsi Anikó után Palik Lászlóra is rátalált a szerelem. Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, hogy a házaspár a szakítás mellett döntött. A TV2 Tények híradósa Gyarmati Gábor oldalán találta meg a boldogságot, az Exatlon egykori műsorvezetője pedig egy ügyvédnő, Petra mellett. Most kiderült, hogy a tévés és a kedvese már össze is költöztek.

„Eleinte Laci és ügyvéd kedvese is óvatos volt, hiszen mind a ketten épp csak túl voltak a házasságukon, válófélben voltak, és egy ilyen keserű tapasztalat után mindenki kétszer is meggondolja, hogy újra elköteleződjön-e. Mostanra azonban kiderült, a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, egyre mélyebbé vált, ma már együtt is élnek”

- árulta el egy bennfentes a Blikknek.

Az is kiderült, hogy a pár a közös jövőt is együtt tervezi, de azt nem tudni, hogy az esküvő szóba került-e már köztük. Annyi azonban biztos, hogy Palik László fiaival megtalálta a közös hangot a kedvese, valamint a tévés is jó kapcsolatot ápol a párja gyerekeivel.

„Laci és Petra közösen tervezik a jövőt, de arról nem tudok, hogy az esküvő szóba került-e már közöttük. Úgy tűnik, bizonyos mértékig Laci kedvese még szeretné megőrizni a függetlenségét, ezért a lakását egyelőre nem adta fel. Ez a külvilág számára egyfajta menekülőútnak tűnhet, de inkább arról lehet szó, hogy egy ingatlan mindig anyagi biztonságot jelent. Az biztos, hogy mindketten úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit”

- mondta az informátor a lapnak.

Palik László volt feleségéről, Marsi Anikóról

Marsi Anikó megszépült új párja mellett

Marsi Anikó ezzel a hírrel tért vissza 3,5 hónap után az Instára

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia meglepő nyilatkozatot tett szülei válásáról

(Kiemelt kép: dfp.hu - Kunos Attila)