Király Viktor elárulta, hogy 14 kilót hízott, és hozzátette azt is, hogy miért

Király Viktor őszintén vall egy friss interjúban.

2023. november 23., 09:45

Szerző:

Király Viktor a Blikk TV Mizu? című műsorában szerepelt, azaz adott egy videós interjút a Blikknek. Ebben arról beszél, hogy „hatalmas mellbevágás” volt a számára az elmúlt egy év, és ha ön követte az énekesről szóló bulvárhíreket az utóbbi időben, akkor nyilván tudja, hogy miért. Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága válságba került, az influenszer a pár közös kisfiával együtt elköltözött otthonról.

Sokan azt is felfedezni vélték a közösségi médiában, mintha Király Viktor testsúlya gyarapodott volna az utóbbi időben, és az énekes most megerősíti, hogy ez tényleg így történt.

„Ha már itt vagyok, végre bevallhatom, hogy pontosan miért jött rám ennyi kiló. Kaptam egy telefont Hollywoodból, hogy muszáj híznom 15 kilót, majd menjek el egy castingra, és akkor megkapom a Bálna 2 szerepét. Az a baj, csak 14-et sikerült, és nem kaptam meg a szerepet, így most inkább leadom”

– tréfál Király Viktor.

Sajnos azonban a valódi ok sokkal komolyabb. Az énekes házassága válsága, illetve az ezáltal okozott lelki bajok miatt nem tudott a súlyára figyelni:

„elég szar évem volt, de szerintem ezt mindenki tudja. Tudom, hogy nem egészséges, de úgy érzem, vannak olyan szakaszok az életben, amikor belefér, hogy kicsit elengedjük a dolgokat, nálam most ez történt. Ha megnézzük, az egész karrierem során azért nagyjából tudtam tartani a formámat, ez az egy év viszont minden szempontból akkorra mellbevágás volt nekem, hogy ez a része nem érdekelt.”

Király Viktor és felesége közös nyaraláson voltak nemrég, de továbbra is külön élnek. Az énekes mindenesetre azt mondja, hogy most már kezdi visszanyerni a motivációját, így remélhetőleg mihamarabb túlteszi magát a lelki válságon és vissza tud térni korábbi önmagához.

Király Viktor szombaton egyébként a Vígszínházban lép majd fel, ahol meglepetésvendégek is szórakoztatják majd a közönséget.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)