Király Viktor felesége olyat tett, hogy most már mindenki biztosra veszi a válást

Már régóta hallani arról, hogy válságban van Király Viktor és Virág Anita házassága. Most mintha rosszabbodott volna a helyzet.

2023. július 4., 08:04

Szerző:

Király Viktor és Virág Anita arra törekednek, hogy házassági problémáikat a nyilvánosság kizárásával oldják meg, illetve dolgozzák fel. Az énekes influenszerkedő felesége azonban most olyat tett, amitől minden korábbinál erőteljesebben kaptak lábra a válásukkal foglalkozó pletykák.

A házaspár követői arra lettek ugyanis figyelmesek, hogy bár Király Viktor ikertestvére, Ben négy év után először tért haza Magyarországra, a család nagy eseményein készült fotókról Virág Anita minden alkalommal hiányzott. Egy bennfentes meg is erősítette a Blikknek, hogy az anyuka ezeket az eseményeket kihagyta:

„míg a három testvér – Linda, Viktor és Ben –, valamint Ben felesége, Jessica és a fiuk, Kai Siófokon töltöttek el egy élvezetes napot, addig Anita a közösségi oldala szerint Budapesten, egy bútorüzletben vásárolt fotelt az új otthonába.”

A fentiekből nagyon úgy tűnik, mintha Virág Anita már egy külön életre rendezkedne be, de fontos szem előtt tartani, hogy maguk az érintettek nem nyilatkoztak az ügyben, ezért biztosat nem lehet tudni.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)