Király Viktor felesége aggasztó üzenetet posztolt: Fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed

Király Viktor és Virág Anita házassága válságban van: minden jel arra mutat, hogy ez az üzenet erre utal.

2023. május 25., 10:12

Szerző:

Király Viktor és Virág Anita arra törekednek, hogy házassági problémáikat a nyilvánosság kizárásával oldják meg, illetve dolgozzák fel. Az énekes influenszerkedő felesége azonban most megosztott az Instagramon egy automatikusan eltűnő üzenetet, amely ebben a formában, azaz kontextus nélkül eléggé úgy hangzik, mintha a házasságuk válságáról vagy esetleg annak végéről szólna.

Virág Anita, aki egyben a hatoslottó műsorvezetője is, a következőket írta ki azóta már eltűnt sztoriba a Blikk szerint:

„takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben... Mi az, ami kell... és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy »hátha mégis«... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem.”

A párnak egy három éves kisfia van, és az ő születésnapjakor Király Viktor a következőket nyilatkozta – tőle ez volt a legutóbbi megnyilvánulása a témában:

„ugyanazt tudom mondani, amit eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt köztünk, Anita fontos számomra.”

A házaspár egyébként két héttel ezelőtt közös videóval jelentkezett: egy reklámban szerepeltek együtt az Instagramon.

Király Viktor a legutóbb egyébként arról posztolt az Instagramon, hogy arany-, illetve platinalemezzé váltak DR BRS-sel, illetve Majkával és Curtisszel közös dalaik.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)