Király Viktor a kapcsolatáról: Küzdünk a házasságunkért

Király Viktor és felesége már fél éve külön él, ami megviseli a sztárt. 

2023. május 17., 10:40

Szerző:

Király Viktor és felesége már fél éve külön él. Hosszú idő után most először beszélt a sztár a házasságáról. A Blikknek elmondta, próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat.

„Ugyanazt tudom mondani, amit eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt köztünk, Anita fontos számomra”

– mondta a sztár. 

A pár hétvégén ünnepelte kisfiuk, Kolen 3. születésnapját, ami az énekes szerint nagyon jól sikerült és mindenki boldog volt, hogy ismét együtt volt a család. Erről az énekes közösségi oldalán is megosztott néhány képet.

Az énekes és felesége a problémák ellenére továbbra is közösen nevelik gyermeküket, így együtt töltik szabadidejük nagy részét, de a különélés megviseli Király Viktort.

A Megasztár negyedik szériájának győztese sokáig kereste az igazit. Anitával egy buliban találkoztak és szinte azonnal egymásba szerettek. Az énekes 2020 januárjában vette feleségül szerelmét, aki akkor már várandós volt kisfiukkal.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagram-oldala)