Király Viktor is megszólalt házasságával kapcsolatban: tényleg különköltöztek?

Király Viktor és Virág Anita házassága a pletykák szerint komoly válságban van.

2023. február 16., 08:22

Szerző:

Király Viktor tavaly az Ázsia Expresszben való részvétele kapcsán került be a hírekbe, most azért, mert egyre erősödnek a pletykák, amik szerint válságba jutott a házassága. A 38 éves énekes 2020-ban házasodott össze Virág Anitával, és még abban az évben megszületett kisfiuk, Kolen. Névtelen források azonban úgy tudják, hogy a család már nem is lakik együtt.

„Régóta gondjaik vannak, amiket, bármennyire is igyekeznek, nem tudnak rendezni. Viktor néhány hónapja el is költözött a közös otthonukból, de a kisfiát rendszeresen látogatja”

– mondja egy ismerős a Blikknek.

Mindezt Király Viktor azonban cáfolja:

„ennek nincs semmi alapja, tévesek az információk. Tudatosan döntöttünk úgy Anitával, hogy a médiában és a közösségi oldalainkon háttérbe szorítjuk a magánéletünket.”

Az énekes minden bizonnyal azt szeretné inkább, hogy a közönség a zenéjével foglalkozzon, most meg is jelenik majd egy új dala. Young G-vel közös számuknak a címe: Nagy a baj. Az alábbi előzetesből kiderül, hogy Király Viktor George Michael stílusát idézi majd a klipben, ami február 22-én jelenik majd meg.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)