Király Viktorról aggasztó pletyka terjeng

Király Viktor azonban nem a pletykákkal foglalkozik.

2023. február 15., 11:30

Szerző:

Azt írja a Bors meg nem erősített forrásokra hivatkozva, hogy válságban lehet Király Viktor és Virág Anita házassága. A Blikk szintén úgy tudja, hogy aggódnak a rajongók a 38 éves énekes házasságáért.

A pár 2020-ban házasodott össze, és még abban az évben gyermekük született, de Király Viktor követői arra következtetnek, hogy válságba juthatott a kapcsolat. Erre abból következtetnek, hogy amíg régebben rendszeresen voltak a közös fotók, addig karácsony óta egy ilyen sem került ki a közösségi médiába. Sőt, úgy tűnik, a pár Valentin-napot sem töltötte együtt, Király Viktor viszont egy vicces videót osztott meg egy férfiról, aki számára nyűg, hogy a párját köszöntenie kell Bálint napján. Mindez tíz hónappal azután, hogy az énekes kerek perec kijelentette, hogy sosem hagyná el a feleségét másik nőért.

Az énekes azonban nem reagál a pletykákra, annyiból viszont talán jól jön neki az extra figyelem pont most, hogy hamarosan új dala jelenik meg. Young G-vel közös számuknak a címe kicsit baljós: Nagy a baj. Az alábbi előzetes február 22-re ígéri a megjelenést.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)