Kucsera Gábor ismerőse szerint nem a feleség, Tápai Szabina ellen voltak a megcsalások

Tápai Szabina tegnap jelentette be, hogy igazak a pletykák: válnak Kucsera Gáborral.

2023. február 3., 07:43

Szerző:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságának válságáról egy ideje már keringtek a pletykák, amikor a kézilabdázónő tegnap a Story magazin címlapján bevallotta, hogy tényleg elválnak, és ennek egyik oka, hogy a férje félrelépett.

Ezek után a Bors című lap a pár egy ismerősét szólaltatta meg, aki tudni vél és hajlandó megosztani néhány további részletet. A következőket mondja például a Kucsi becenéven is ismert volt kajakozóról:

„már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe.”

Az ismerős szerint Kucsera Gábor nagyon szerette a feleségét, de a monogámiát nem sokáig bírta:

„nem mentség, de igyekezett mindig nagyon diszkrét lenni, mert ez nem Szabina ellen volt, nem akarta megbántani.”

Azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat tartóssága vagy vége általában nem csak az egyik félen múlik, hanem mind a kettőn. Valami ilyesmit lehet kihallani abból is, amit az ismerős azzal kapcsolatban mond, hogy azért nem csak a hűtlenség volt az egyetlen probléma a két celebbé lett sportoló kapcsolatában:

„több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, hanem a nagyon különböző jellemük miatt is, Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát.”

A nagy bejelentés óta mind Kucsera Gábor, mind Tápai Szabina hallgat a közösségi médiában, minden bizonnyal nem kívánják a hírt továbbiakkal kommentálni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)