Tápai Szabina bevallotta, hogy válnak Kucsera Gáborral: Volt megcsalás is

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága véget ért.

2023. február 2., 07:32

Szerző:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságának válságáról már több, mint egy éve keringtek pletykák. Nos, az (ex)feleség most a Story magazin címlapján jelentette be, hogy valóban vége a kapcsolatuknak.

„Nem szépítem: volt megcsalás is”

– áll a címlapon.

A két volt sportoló házassága 10 évig tartott, de már 8 hónapja külön élnek, és a kapcsolatuk már jóval előbb megromlott, derül ki Tápai Szabina friss nyilatkozatából.

„Egy hosszú, két és fél éves tortúra végére értem, jól vagyok, és szeretem a jelenlegi életemet”

– erősíti meg Tápai Szabina, hogy már le is zárta házassága fejezetét, és új életet kezdett.

A kapcsolatukért való harcot a következő szavakkal írja le:

„Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem.”

A történet része volt a hűtlenség is, amint azt már a címlapról tudjuk:

„nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.”

Még egy idézet Tápai Szabina hosszú nyilatkozatából:

„két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben.”

A válókeresetet ugyan még nem adták be, de Tápai Szabina szerint ez már csak egy formaság lesz, ha papíron még nem is, lélekben már elváltak egymástól.

(Kiemelt kép: dfp.hu)