Vége: Tápai Szabina és Kucsera Gábor utoljára adtak interjút házaspárként

A sportolópárnak elege lett a pletykákból.

2022. február 10., 07:26

Szerző:

Több pletyka keringett az interneten arról, hogy válságban van Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. Az Édes élet című realityből is ismert sportolópár most a Best magazin friss számának címlapján tűnik fel egy nagy bejelentéssel.

A volt kajakozó és a volt kézilabdázónő elismerik, hogy a házasságuk valóban válságban van:

„jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást.”

De azt is hozzáteszik, hogy szakítani viszont nem szakítottak, válásról nincs szó, legfeljebb az fordult elő néhányszor, hogy Kucsera Gábor a járványhelyzet miatt az anyósánál aludt.

„Nem váltunk el, és a pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt”

– mondják, és figyelmeztetnek, hogy csak azért, mert nincs róluk közös kép az interneten, még nem érdemes rögtön azt a következtetést levonni, hogy biztos válnak. Kucsera Gábor Instagramján például az alábbi, szponzorált poszt az egyetlen az utóbbi időből, amiben a feleségével együtt szerepel.

A három gyermeket nevelő párnak ezek után van egy nagy bejelentése. Kucsera Gábor egyszer már beszélt erről, most a következőképpen fogalmaz:

„a mostanában keringő pletykák hatására még inkább azt érezzük Szabinával, hogy nem szeretnénk a nyilvánosság elé tárni a magánéletünket. [...] Ez az utolsó interjú, amit a házasságunkkal és a családunkkal kapcsolatban adunk.”

Tápai Szabina a döntés okait sorolva a következőket is kiemeli:

„észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt.”

Sztárpárok válságban

Berki Krisztián trágár posztban írja le legnagyobb veszekedéseit a feleségével

Csuti házassági válságukról vallott: Nem akartam ennyire kemény iskolába járni

Ebből lehet látni, hogy L.L. Junior és felesége kapcsolata régóta válságban volt

(Kiemelt kép: dfp.hu)