Ebből lehet látni, hogy L.L. Junior és felesége kapcsolata régóta válságban volt

Kiakadtak a nézők, a Nyerő páros versenyzője válaszolt nekik.

2021. október 26., 10:14

Szerző:

Folytatódik a Nyerő páros című celebvetélkedő az RTL Klubon. A hétfő esti adásból kiderült, kik lettek a második kiesők, erről részletesebben ide kattintva olvashat korábbi cikkünkben.

Az adásra, illetve az azzal kapcsolatos kommentekre azonban kedden délelőtt L.L. Junior is reagált az Instagramon az alábbi posztban. A 40 éves rapper azt írja, a műsor felvételének minden percét szerették, pedig az még a nyáron volt, és a híresség kapcsolata éppen válságban volt. Nem sokkal később szakítottak is feleségével, Körtvélyessy Kingával.

„A Nyerő páros minden percét szerettük. Szerettük, mert a játékosok ugyanúgy, mint a készítői szerelemmel dolgoztak rajta. Ezért is ilyen jó. Bizonyos dolgok meglepőnek tűnhetnek (még nekünk, szereplőknek is), de teljesen érthető, ha felfogjuk, hogy ez egy zárt közösség felfokozott érzelmi állapota versenyhelyzetben. Ahol néha utálunk-szeretünk, sírunk-nevetünk, összeveszünk s kibékülünk, és ez így van rendjén. Mint a való életben, csak itt egy kicsit gyorsabban, impulzívabban.
Egy cseppet sem haragszom azokra, akik lehordtak (vagy lehordanak majd, ki tudja), mert pontosan tudom, az akkori érzelmeket csak ők ismerhetik, akik ott voltak velünk, és az indulatok, amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan átvette a helyét egy másik érzelem, de ezt majd látni is fogjátok. Egy biztos, nagyon szerettük a műsort és a játékot, hálás szívvel gondolok rá és a készítőire. Egy biztos, lesz mit mesélnem nagypapaként a tűz mellett az unokáknak... És a lényeg csak ezután következik. Garantálom, érdemes lesz nézni”

– kezdi a fenti posztot L.L. Junior.

A rapper azonban azoknak is válaszol egy utóiratban, akik azt tették szóvá, hogy feleségével hogyan viselkednek egymással, ritkán érintik meg egymást, nem puszilkodnak. Ezzel kapcsolatban L.L. Junior a következőket írja:

„Egy kis magyarázat a smaci-mentes társasági viselkedésemre. Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt, illetve anyukámék, rokonok előtt, majd egy tv-műsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát. De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja - még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó, kitárulkozó Rómeó is.”

Amíg L.L. Junior dicséri a műsort, játékostársa, Pataki Zita a hétvégén kritizálta az adást. Ő azt hánytorgatta fel, hogy a program úgy van összevágva, mintha ő máshogy viselkedett volna, mint ahogy a valóságban kezelte a Szabó-Kulcsár Edináékkal kialakult vitát. Pataki Zita kritikájáról és helyreigazításáról vasárnap írtunk bővebben, kattintson ide a részletekért.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)