Tápai Szabina és Kucsera Gábor mégis közös tévés szereplést vállaltak? Íme az árulkodó fotó

Tápai Szabina egy nem mindennapi helyről jelentkezett be az Instagramon.

2022. május 21., 14:28

Szerző:

Régóta keringtek a pletykák az interneten arról, hogy válságban van Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága, amikor az Édes élet című realityből is ismert sportolópár bejelentette, hogy nem szerepelnek többet együtt.

„Nem váltunk el, és a pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt”

– mondták februárban a Best magazinnak, hozzátéve, hogy keresik a megoldást a problémáikra. Azóta valóban még csak egy közös fotót sem posztoltak, sőt, Dér Heniék lakodalmának vendéglistáján is csak Tápai Szabina szerepelt, Kucsera Gábor nem.

Nos, az egykori kézilabdázónő egy rejtélyes posztot osztott meg péntek este az Instagramon.

„Na mit csinálok itt?”

– teszi fel a kérdést egy vörös szivecskék között mosolygó emoji kíséretében. A kommentelők rögtön felismerték az ide kattintva az Instagramon megtekinthető kép helyszínét: Tápai Szabina abban a villában fényképezkedett, ahol az RTL Klub a Nyerő Páros című realityt szokta forgatni nyaranként.

A helyszínből pedig adja magát a következtetés, hogy Tápai Szabina akkor nyilván szerepel a műsorban. Mivel a Nyerő Párosban csak párok szoktak részt venni, az ember könnyen azt gondolhatja, hogy minden bizonnyal kivételt tettek, és mégis elvállaltak Kucsera Gáborral egy realityszereplést.

A válasz egyelőre nem derült ki egyértelműen, de egy követő felhívja arra a figyelmet, hogy ha tényleg szerepelnének a műsorban, azt a titoktartási megállapodás miatt nem tehetnék így közzé. Egy másik kommentben Tápai Szabina egy ismerőse jelentkezik be, hogy a volt sportolónő vele együtt van a forgatási helyszínként ismert villában, de hogy mit csinálnak ott, az ebből sem derül ki.

Mindenesetre nem jó ómen a Nyerő Párosban szerepelni: ők megtették, aztán szakítottak

Válnak Kulcsár Edináék: Csuti egy fontos dolgot külön nyilatkozatban tisztázott

Videó: Kárpáti Rebeka a szakításáról vallott, nem sokan beszélnek így az exükről

Körtvélyessy Kinga végre elmondta, mi vezetett a szakításukhoz L.L. Juniorral

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)