Young G Béci trágár kirohanást publikált Baukó Éváról: Szánalmas egy szar nő vagy

Baukó Éva válasza: „az egész ország egy sunyi, buta, agresszív, ostoba, viselkedni nem tudó embernek tart téged.”

2022. szeptember 30., 10:15

Szerző:

Young G néven, rapperként ismert mostanában Rácz Béla, aki annak idején VV Béciként szerepelt először a tévében a Való Világ 4. évadában. Ugyanebben a 2010-11-es évadban szerepelt Baukó Éva is, a győztes azonban Nagy Alekosz lett.

Nos, Young G és felesége, Rácz-Mészáros Norina most annak kapcsán szerepelnek többet a médiában, hogy szerepelnek a Nyerő Párosban, ahol a rapper csúnyán összeveszett a Sugarloaf nevű együttesből ismert Tóth Szabival.

Young G Béci azonban nemcsak vele van rosszban, hanem egykori villatársával, Baukó Évával is, egy Instasztoriban ugyanis publikált egy neki szóló, trágár kirohanást:

„drága Évikém, tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál meg minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... sajnos annyira szánalmas egy szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem baszott! Kérlek, járd végig a pszichiátriaosztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoknál is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt a VV-ben is... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki!”

Baukó Éva egy terjedelmes Facebook-posztban reagált:

„Béla nem tagadta ma sem meg önmagát [...]! Hazudik, mint a vízfolyás, ilyen a vére! Béla te azért szerepelsz most ebben a műsorban, mert valakinek fel kellett adnia a játékot, egyébként eszük ágában sem volt a szerkesztőknek, hogy betegyenek téged a műsorba. 5 éve minden évben mész castingra és soha nem sikerült. Vajon miért, ezen elgondolkoztál már? Azt hitted, hogy ebből majd jól jössz ki és majd ebből profitálsz? Az egész ország egy sunyi, buta, agresszív, ostoba, viselkedni nem tudó embernek, »színésznek« tart téged a faceappos feleségeddel együtt, aki, ha lehet, még sunyibb! És ne küldd rám éjfél után Instán az asszonyt, mert te annyira gyáva vagy, hogy inkább a feleségedet küldöd, hogy írjon nekem! A kiírásod tele van hazugsággal, ugyanis 5 évvel ezelőtt beszéltem veletek telefonon ilyesmi dolgokról, azóta már Facebookon is nekem támadtál stb., de nem megyek bele, mindig is egy SUNYI HAZUG voltál! Én fenéknyaló? Sosem voltam senkinek nem! Szerintem te magadra gondolsz!! Nálad seggnyalóbb embert nem ismerek, igaza van a bentieknek rólad, amit gondolnak, a többiek meg kiszagolták, hogy ostoba vagy és udvari bolondnak használnak! A feleséged meg te is tűrjétek a kritikát, aki elmegy szerepelni és közszereplő, annak tűrnie kell! Na cső!!! Ja és 5-ször leírtam Norinának, hogy én nem akarok újságcikket, te akartál Béla!!!! Nekem csak egy véleményem volt a viselkedésetekről, amit megtehetek, hogy leírok! A Lotfi Begi tegnap lenyilatkozta a Reggeliben, hogy augusztusban te még közös számot akartál vele a műsor leforgatása után, nyaltad a seggét, akkor ki is a seggnyaló, azok után, hogy hátba szúrtad őket! Kinevettek ők is, te szánalom!”

Baukó Éva posztja ide kattintva érhető el a Facebookon.

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)