Baukó Éva spermadonort keres, két férfihíresség jelentkezett eddig

Baukó Éva azután döntött így, hogy olvasta, mi a helyzet Sáfrány Emeséékkel.

2022. április 10., 10:23

Szerző:

Baukó Éva annak kapcsán jelentett meg egy posztot a Facebookon és az Instagramján (az utóbbin automatikusan eltűnő sztoriban), hogy a hétvégén érkezett a hír: Sáfrány Emese szakított tavaly született gyermeke apjával. A szakításról bővebben ide kattintva olvashat, alább mutatjuk, hogy Baukó Éva mit írt a hír kapcsán.

„Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél, ha észrevettétek, ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket és még a gyerek 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz. Lásd: Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi… most ennyi jut eszembe, de van több is… Új apukák, apukajelöltek pedig mennek/jönnek. Most színt vallok nektek. Tök őszintén írom, nekem nincsen szükségem férfire pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által. A házasságot pedig sosem tartottam jó dolognak és soha nem vágytam rá. Nincsenek jó tapasztalataim, és ez a mai kiírása is az Emesének is újra elgondolkodtatott, ugyanis nem csak a celebvilágban látom ezt, hanem a mai fiatal civilek körében is ez van…..Elhagyott nők, elhagyott férfiak kisgyerekekkel… »szóval ha van jelentkező, ne habozzatok« Jelige : SPERMADONOR. Ui: Ez rohadtul nem poén ez véresen komoly!!!!!”

Nos, a poszt kommentjeiben azóta akadt két jelentkező, két korábbi Való Világ-játékos személyében, ami már csak azért is érdekes, mert Baukó Éva szintén ennek a realitynek köszönheti az ismertségét. Az egyik jelentkező Ollári Róbert, azaz A Konyhafőnök VIP-ból is ismert VV Robi. Ő a következőket írja:

„Én akarok gyereket, benne vagyok. [...] Mivel nem lenne párkapcsolati gondunk, így a gyerek érdekeit néznénk. A többi, amit ide írnék, valószínű jópár ember szívét leállítaná...”

És hasonló komment érkezett a hazai LMBTQ-közösség egy másik tagjától is, a 2018-as Való Világ 9-ből ismert VV Gregtől. Ő a következőket írta:

„Ezt akkor hozzuk össze! Mindketten jól járunk. Én is vágyom rá. Szőke haj + kék szem! Gyönyörű gyermekünk lenne!!!”

Baukó Éva nem szokott mellébeszélni

Baukó Éva egyszerre durva és szexi beszólással savazza a TV2 Totem című műsorát

Baukó Éva beszólt a kormánynak az oltásokkal kapcsolatban

Baukó Éva durva posztban vádolja Zimány Lindát

(Kiemelt kép: Baukó Éva Instagramja)