Baukó Éva bocsánatot kért Sáfrány Emesééktől a teaszeánsszal kapcsolatos beszólásááért

A teaszeánszos ügy kapcsán Baukó Éva újra bejelentette, hogy visszavonul.

2022. július 22., 09:09

Szerző:

Baukó Éva korábban kemény szavakkal illette Sáfrány Emesét és Béres (VV) Anettet, akik egy teaszeánszon vettek részt, amelynek következtében az utóbbi kórházba került. Az egykori realityszereplő csütörtökön a Mokkába is bement, hogy kifejtse nézeteit az ügyről a TV2 élő műsorában, ebben álságosnak nevezte Sáfrány Emesét.

Baukó Éva ezután a Borsnak nyilatkozott, és bocsánatot kért túl kemény szavaiért:

„mindenki ismer, hogy időnként túl nyersen fogalmazok. A tegnapi riportra csak annyit szeretnék reagálni, hogy részemről nem az volt a célja, hogy Emesét bántsam vagy lejárassam. Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük.”

Baukó Éva bocsánatot kér Sáfrány Emesétől:

„Emesének pedig itt üzenem, hogy legyen boldog, és minden jót kívánok neki az életéhez. Ha megbántottam, elnézést kérek! Sajnos megint azzal kellett szembesülnöm, hogy a mondanivalóm másképp jött le, mint ahogy én azt szerettem volna, ami azért szomorú számomra, mert úgy tűnhet, a szavaimmal a földbe akarom tiporni Emesét.”

Az egykori Való Világ-játékos majd későbbi műsorvezető azt mondja, levonta a történtekből a tanulságot:

„tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából.”

Nem ez az első alkalom, hogy Baukó Éva azt mondja, többet nem szeretne szerepelni. Ezt mondta az alábbi, emlékezetes, 2019-es videóinterjúban is:

„szeretném a magánéletemet magamnak megtartani, és ha lehet, a közeljövőben nem szerepelni semmilyen tévéműsorban vagy televízióban. Azt gondolom, hogy amit lehetett, azt én ebből kihoztam, szeretnék nyugodt, boldog életet élni.”

Botránykirálynő Éva

Baukó Éva durva posztban vádolja Zimány Lindát

Baukó Éva spermadonort keres, két férfihíresség jelentkezett eddig

Az RTL Klub végre reagált Baukó Éva szivárogtatásaira

(Kiemelt kép: Baukó Éva Instagramja)