Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

Baukó Éva elmondta a véleményét Béres Anettről és Sáfrány Emeséről. 

2022. július 15., 13:33

Szerző:

Baukó Éváról tudjuk, hogy ami a szívén az a száján. Az egykori Való Világ szereplő most a Baranya megyei szeánszon történtekkel kapcsolatban szólalt meg és nem kímélte Béres Anettet és Sáfrány Emesét sem. Habár VV Anettet a védelmébe is vette és jobbulást kívánt neki. Azt pedig ne felejtsük el, hogy a légtornásszal nem felhőtlen a viszonyuk. 

„Sziasztok! Mint azt tudjátok, nem tudtam posztolni egy hétig, mert a múlt heti Aleskás posztomat többen jelentették, és a Fb lekorlátozott. Nem volt benne semmi csúnya szó, semmi primitív megfogalmazás. Anett-sztori!!: Nyilván nekem is van véleményem, rengeteg negatív kommentet láttam vele kapcsolatban a hírportálokon, amit úgy gondolom, ez a làny egyáltalán nem érdemel meg. Ennek a lánynak egyetlenegy hibája volt! Nem tudott elszakadni a hírnévtől, nem tudta elfogadni, hogy lejàrt lemez, és mindig az aktuális celeblányokba (Szögeczki Ági, VV Zsófi, Megyeri Csilla, most pedig Aleska) kapaszkodott. Azt gondolta, hogy általuk még mindig A kategóriás celeb lehet. Anett nem egy észlény, bár senkinek sem ártott. Ez lett most a veszte. Ezek a barátságok nem igazi őszinte barátságok, instán kirakat-álszent próbálkozások ezek. Nem tetszik, hogy bántják ezt a lányt, örök életére kihatással lesz rá ez az ostoba döntése, hogy bele tudták vinni egy ilyenbe, mert azt hitte, attól menőbb több lesz. Aleskát nem kommentálom, tudjátok mi a véleményem róla: egy álszent, képmutató ember. Anettnek mielőbbi felépülést kívánok” 

- írta a Facebook-oldalán Baukó Éva.

Nemrégiben a valóságshow-sztár azért állt bele Sáfrány Emesébe, mert kiderült, hogy a légtornász a szakítása után nem sokkal a TNT-ből ismert Intivel randevúzik. Sáfrány Emese később privát üzenetet írt Baukó Évának az üggyel kapcsolatban, de nem sikerült rendezniük a soraikat. 

Még több hír VV Anettről

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon

Hova lett VV Anett sámánja?

Béres Anett senkivel sem beszél: aggasztó hírek érkeztek az állapotáról

(Kiemelt kép: RTL Klub)