Kiderült, Király Viktor házassága miért mehetett tönkre

Egy közeli ismerős árult el egy tényezőt, ami Király Viktor és Virág Anita házasságát igencsak megnehezítette.

2023. július 27., 07:28

Szerző:

Király Viktor és Virág Anita szerepel a Story magazin ma megjelent számának címlapján. Az énekes és a modell-influenszer házassága jó ideje válságban van, és miután egyszer elmondták, hogy küzdenek kapcsolatukért, többet nem nyilatkoztak a témában. Most sem ők szólalnak meg, hanem egy hozzájuk közel álló személy árult el egy-két dolgot.

Ez az ismerős azt erősíti meg, amit a két szülő Instájáról némileg sejteni lehetett: Virág Anita nem igazán illeszkedett be Király Viktor családjába. Nemrégiben Királyék együtt voltak nyaralni, de Király Viktor felesége és kisfia hiányoztak a képekről.

„Anita nem igazán tudott beilleszkedni a családba, inkább a saját szüleit preferálta azután is, hogy édesanya lett”

– mondja a név szerint be nem azonosított forrás.

Király Viktor ikertestvérének is van gyermeke, ők Kainak hívják. Az informátor szerint bár ők Amerikában élnek, ez az unoka sokkal közelebb áll a nagyszülőkhöz, mint Király Viktor kisfia, Kolen:

„távolság, videótelefon ide vagy oda, a Király szülők konkrétan jobban ismerik és több időt töltöttek már a kis Kai-jal, mint Kolennel.”

Az informátor megjegyzi még a következőket is:

„Anita jóval távolságtartóbb személyiség, és neki megvan, megvolt mindig is saját családja. Azt se felejtsük el, hogy a távolság minden kapcsolatnak jót tesz.”

Király Viktor továbbra sem nyilatkozik az ügyben, inkább folytatja a munkát, az Instagramján egymást érik a szponzorált posztok és reklámok, de időnként az élő fellépéseiről is posztol. A legutóbb a bajai halfőző fesztiválról publikált videót.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)