Király Viktor házasságának egyre mélyülő válságáról még egy dolog árulkodik

Király Viktor és Virág Anita azt mondják, küzdenek a kapcsolatukért.

2023. július 18., 08:23

Szerző:

Király Viktor és felesége, Virág Anita műsorvezető-influenszer már olyan fél éve külön él. Az énekes májusban annyit árult el ezzel kapcsolatban Blikknek , hogy próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat.

„Ugyanazt tudom mondani, amit eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt köztünk, Anita fontos számomra”

– mondta akkor az énekes.

Nos, egyelőre nem lehet tudni, hogy jutottak-e valamire, de megint úgy tűnik, hogy nem. Idő közben ugyanis hosszú idő után először Magyarországon járt Király Viktor ikertestvére, de a közös programokról posztolt képekről Virág Anita minden alkalommal hiányzott.

A legfrissebb Instasztorikból az derül ki, hogy a Király család elment Horvátországba nyaralni, és a Blikk megintcsak kiszúrta, hogy Virág Anita ide sem ment el, sőt, a pár közös, 3 éves kisfia, Kolen sincs ott, hanem az anyukájával maradt. Virág Anita Instasztorijából kiderül egyrészt, hogy ő is tervez majd nyaralást, de egyelőre itthon vannak a gyermekkel. Sőt másrészt az anyuka követője egy kérdésére elárulja, hogy szeretne még gyereket, örülne, ha Kolennek lenne majd egy kistesója.

Mindeközben Király Viktor is részt vett az idei nyár legszélesebb körben terjesztett instagramos reklámkampányában, kapott is a kommentelőktől az aszpartámmentes üdítőt hirdető posztért. „Jó hiteles gyerek vagy, áprilisban még a Coca-Colát hirdetted, jajj te, lefőttél már te is, és nem tudod, mihez kezdj magaddal!” – írja valaki az alábbi reklámhoz.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)