Király Viktor és felesége idáig jutottak: szomorú dolog derült ki

Egy közeli ismerős beszélt Király Viktor és Virág Anita házasságának egyre mélyülő válságáról.

2023. augusztus 30., 09:23

Szerző:

Február óta keringenek arról a pletykák, hogy válságba jutott Király Viktor énekes és Virág Anita műsorvezető-influenszer kapcsolata. A pár túlságosan sokat nem osztott meg a témáról, de azt Király Viktor megerősítette, hogy valóban különmentek, de próbálják megoldani a problémáikat.

A pár egy kisfiút nevel, Kolen most három éves.

Nos, miután apró-cseprő jelekből a követők mindig azt állapították meg, hogy valószínűleg a házaspár továbbra sem tudta megoldani a problémákat, most egy informátor azt mondja a Blikk című lapnak, hogy mostanra már belátták Király Viktorék, hogy a kapcsolatuknak végleg vége. A közeli ismerősként bemutatott bennfentes többek között a következőt nyilatkozta:

„egy ideje végleg elengedték egymást kezét, és úgy döntöttek, elválnak. Úgy tudom, már meg is kezdték az előkészületeket ez ügyben.”

Az informátor arról is beszél, hogy Kolen elhelyezéséből valószínűleg nem lesz nagyobb probléma, mivel a válófélben levő szülők között megegyezés van a kérdésben, Király Viktor ki szeretné venni a részét fia neveléséből.

Az énekes mindenesetre továbbra sem tájékoztatja a fejleményekről követői táborát, az Instagramja továbbra is elsősorban zenéből és szponzorált posztokból áll, az előbbi kategóriából mutatjuk a legutóbbi videót.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)