Ábel Anita megrázó vallomása: Volt, hogy hánytattam magam

Ábel Anita megdöbbentő dolgokat mesél arról, milyen sebeket hagyott benne a Szomszédok időszaka.

2023. október 28., 07:29

Szerző:

Ábel Anita szerepel Lilu interjúsorozatának, a Makeup/Downnak a legújabb részében. A YouTube-on futó interjúsorozat témája a smink, illetve a sminktelenség, a természetes szépség és az önszeretet.

Ábel Anitának van mit mesélnie a témából, hiszen a Szomszédok gyereksztárjaként annak idején rengeteg bántást kapott, pedig akkor még nem is volt közösségi média. A színésznő-műsorvezetőben mély nyomot hagytak a beszólások, erről a következőket mondja most:

„Ültünk egy gyorsétterembem, volt olyan, hogy odajött valaki, elhúzta előlem a hamburgert, és azt mondta, hogy neked már szerintem nem kéne”

– csak hogy egy példát idézzünk abból, hogy Ábel Anitának tizenéves lányként milyen megnyilvánulásokat kellett feldolgoznia. Hogy milyen súlyos következményei lettek ennek a folyamatos kritizálásnak, arról a következőket mondja:

„nyilván egy serdülő lánynak így beletiporni a lelkébe, az soha nem jó. Én aztán annyira gyűlöltem a saját testemet, hogy volt, hogy hánytattam magam. Nagyon sokat futottam abban az időben, ilyen 17-18 éves koromban. Most visszanézve a képeket, kurva jól néztem ki, de nyilván akkor úgy láttam magam, mint egy bálna. Volt, hogy ököllel ütöttem magam, és azt mondtam, miért ezt a testet kaptam?”

Ezek után nem meglepő, hogy Ábel Anita annak idején háromszor is megpróbált kiszállni a Szomszédokból, de nem engedték neki. A teljes interjú alább tekinthető meg.

(Kiemelt kép: YouTube/LiluLand)