Ivancsics Ilona ezért nem szerette Jutka karakterét a Szomszédokban

Ivancsics Ilona azt is elárulta, hogy jelenleg külföldön élő fia anno majdnem bekerült a sorozatba.

2023. július 9., 06:13

Szerző:

Ivancsics Ilona volt Palik Lászlóék vendége a YouTube-on. A Szomszédok Vágási Jutkájaként is ismert színésznő az utóbbi időben válása miatt került be a hírekbe, aztán kiderült, hogy saját színháza is megszűnik. Az interjúban elmondja, hogy a színházat a párjával együtt csinálták, és mivel ők 15 év után szétmentek, a színházat nem tudta volna egyedül továbbvinni, főleg nem a covid miatti nehézségek alatt-után.

„Nehéz 15 év volt, szép volt, fantasztikus eredmény, hogy a semmiből, ketten hoztuk létre a nappalinkban, és országosan ismert színház lett. De sok álmatlan éjszakánk, sok veszekedésünk, sok örömünk, bánatunk volt. Jó tanácsként lehetne azt adni, hogy kellenek idők, amikor nem ezzel foglalkozunk”

– mondja Ivancsics Ilona, említve, hogy mindketten az egész életüket ebbe tették bele, és a kapcsolatuk megsínylette, hogy szinte az egész életüket kitöltötte a színházcsinálás.

Ivancsics Ilona több érdekességet említ a Szomszédok című sorozatról. A színésznő egyébként azt mondja, hogy a tanárnő szerepét kicsit unalmasnak, száraznak találta, hiába kérte Horváth Ádámot, hogy tegye Jutkát izgalmasabbá. Ivancsics Ilona utólag azonban belátja, hogy kellettek a sorozatba Janka néni mellé a szimplább, nem intrikus karakterek is.

„Amikor megkaptam ezt a tanárnő szerepet, akkor mondtam, hogy úgy szeretném, ha ez a tanárnő ne ilyen kis izé legyen... [...] Nekem ez egy kicsit unalmas volt és száraz. Mondtam Ádámnak, hogy írjon már bele nekem valamit: egy kis megcsalást, valami kis cserfességet, valamit ott a házból, összeveszést... Meg se hallotta az Ádám”

– meséli Ivancsics Ilona utalva Horváth Ádámra, a Szomszédok kreátorára.

A széria éppen a népszerűségének a csúcsán volt a '90-es évek elején, amikor a színésznőnek megszületett a kisfia. Szóba került, hogy a baba ne kerüljön-e be a tévéműsorba nagyjából úgy, ahogy például Ábel Anita is a tévénézők szeme előtt nőtt fel, de végül erre nem került sor. Ivancsics Ilona azt mondja, ez az ő döntése volt:

„jól döntöttem, nem akartam ebbe belevinni. Azt gondolom, hogy ő is egyetért velem.”

A fia már 32 éves, Barcelonában él, fotósként dolgozik. Kattintson a play gombra, és nézze meg a teljes videót, azzal kezdődik, hogy Ivancsics Ilona a Szomszédok epizódjainak végét utánozva a kamerába beszél!

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)