Ivancsics Ilona fájdalmas vallomása a szakításáról: Egyedül maradtam, amire eddig még nem volt példa

Ivancsics Ilona, azaz az egykori Vágási Jutka elmondta, ki az, aki most is mellette áll.

2023. január 17., 08:10

Szerző:

A Szomszédok című sorozat óta örvend országos ismertségnek Ivancsics Ilona, akivel kapcsolatban a múlt héten érkezett a hír, hogy 15 év után szakított a párjával.

A 62 éves színésznő most a Meglepetés magazin címoldalán látható, de nem egyedül. Fia, Csernák Bence áll mellette, akiről Ivancsics Ilona a következőket meséli:

„korábban öt évet élt Londonban, két éve pedig Barcelonában lakik. Bár gyakran beszélünk telefonon, a fiam ölelése, mosolya és személyes jelenléte nagyon hiányzott. A mai napig nehéz megszoknom, hogy távolra került tőlem. Nélküle üresnek érzem a házunkat. Pedig tudom, hogy jól döntött, amikor külföldre költözött, és ott épített karriert.”

Most, hogy Ivancsics Ilona szakított eddigi partnerével, csak a fia áll mellette, ő mindenben támogatja édesanyját. A szétválással kapcsolatban Ivancsics Ilona a következőket mondja:

„15 év után véget ért a kapcsolatom Péterrel. Egyedül maradtam, amire eddig még nem volt példa. Bár én döntöttem úgy, hogy kilépek a kapcsolatból, mégis megviselt a szakítás. Nem egyszerű 62 évesen újratervezni az életet. Szerencsére a fiam mellettem áll, és lelkileg sok támogatást kapok tőle. Bár a saját magánéleti problémáimmal nem szeretem terhelni őt, de jólesik, amikor kiönthetem neki a szívemet. Érzékeny ember vagyok, ő pedig érettférfi-szemmel reálisabban lát bizonyos dolgokat. Biztatott, hogy nem a világ vége, ami velem történt, és jobb egyedül lenni, mint egy nem működő párkapcsolatban.”

Íme anya és fia közös címlapfotója.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)