Ábel Anita vallomása a Szomszédokról: háromszor próbált meg kiszállni a sorozatból, de nem engedték

Ábel Anita Kadarkai Endrének vallott. 

2023. április 17., 07:39

Szerző:

Ábel Anita csak 12 éves volt, amikor a Szomszédok című sorozat egyik sztárja lett. A színésznő 13 éven keresztül bújt Magenheim Julcsi bőrébe, de most kiderült, hogy nem gondol vissza olyan boldogan erre az időszakra, mint azt sokan gondolták.

Ábel Anita Kadarkai Endre műsorában vendégeskedett:

„Nem vállalnám. Ha tudnám, mivel jár, nem vállalnám. Én nem vágytam oda fiatalon. Ez egy nagyon nagy félreértés, és dühös tudok érte lenni. Én szerettem forgatni, előtte fantasztikus rendezőkkel dolgoztam. Nekem ez ugyanolyan munka volt, mint azok a filmek, amikben gyerekként játszottam. Engem kiválasztottak egy féléves sorozatra, nem vágytam oda, szerettem ezt csinálni. Olyan volt, mint másnak az élsport”

- mondta Ábel Anita.

A színésznő hozzátette, hogy az évek alatt háromszor megpróbált kiszállni, de a rendező, Horváth Ádám nem engedte neki. Ábel Anita hozzátette, hogy nincs joga ezekről a dolgokról beszélni, ugyanis Horváth Ádám néhány évvel ezelőtt elhunyt. Kiderült, hogy az élethelyzete miatt sem tudott lépni, ugyanis ő lett a főkenyérkereső 17 éves korában, amikor az édesapja elhunyt.

„A bátyám egyetemista volt Szegeden, én középiskolába jártam, anyukám háztartásbeli volt, ügyelt a dolgaimra. Amikor apu meghalt, nem lehetett az a helyzet, hogy én azt mondjam, viszontlátásra a sorozatból. Ez nagyon nyomós érv volt, hogy én ottmaradtam”

- mesélte a színésznő.

(Kiemelt kép: Kadarkai Endre - Szavakon túl)