Ivancsics Ilonáék tönkrementek: ezzel a kéréssel fordult ismerőseihez

Ivancsics Ilona, a Szomszédok sztárja saját színtársulatot alapított, de roppant nehéz helyzetbe kerültek.

2023. június 19., 08:39

Szerző:

Ivancsics Ilona az év elején a válásáról vallott, és most megint rossz hírek érkeztek a sokak által a Szomszédok Vágási Jutkájaként ismert színésznőről. Az Ivancsics Ilona és Színésztársai nevű társulat 15 év után feloszlott, mert nem sikerült talpra állniuk a covid által okozott pénzügyi nehézségek után.

A múlt héten a társulat Facebookján a következő felhívás jelent meg Ivancsics Ilonától:

„osszátok meg, kérlek... Színházasok, figyelem! Most számolom fel a díszlet-, jelmez- és kellékraktárt, ha szükségletek van valamire, ami a színházcsináláshoz kell, biztos akad nálam. Írjál bátran, visszahívlak!”

Ivancsics Ilona hosszasan nyilatkozott a Bors című lapnak a fentiek kapcsán. Többek között a következőket mondta:

„nincs mit titkolnom, a régi állapotában a színházat nem tudom továbbvinni. A tartalékaim elfogytak, a nulláról kell most újrakezdenem! 15 év emlékei kerülnek most kiárusításra, melyeknek nem csak anyagi értelemben véve értékesek. Az eszmei értékük megfizethetetlen”

A színésznő hozzáteszi:

„úgy érzem, kifelé megyek a rossz szakaszból, elmúlt a szorongásom attól, hogy azt érzem egyedül vagyok. Mára bizakodóbb lettem.”

Tényleg nincs mindennek vége: Ivancsics Ilonának van egy közös estje Ábrahám Edittel. A két sorozatsztár közös estje ebben az évadban akkora sikerrel ment, hogy ez az előadás továbbra is műsoron lesz az ország több pontján. Ivancsics Ilona és Vincze Lilla közös estje szintén nagy sikerrel turnézik országszerte.

(Kiemelt kép: