A Szomszédok sztárjának felesége súlyos betegséggel került kórházba: Nem túl jók a kilátások, imádkozom érte

A Szomszédokban Gábor Gábor szerepét játszotta Koltai János – súlyos betegséggel küzdő felesége, Pap Éva szintén színész.

2023. június 9., 08:54

Szerző:

Aggasztó hírek érkeztek Koltai Jánostól, aki annak idején Gábor Gábor szerepével szerzett országos ismertséget a Szomszédok című sorozat sztárjaként. A 88 éves, Jászai Mari-díjas színész felesége, Pap Éva betegségéről beszélt a Blikk című lapnak.

Pap Éva most 84 éves, ő szintén Jászai Mari-díjas színész, olyan legendás filmekből lehet rá emlékezni, mint a Két emelet boldogság, az Egy magyar nábob vagy a Szindbád. Színházi szerepei mellett Pap Éva szinkronhangként szintén igen ismert.

Koltai János többek között a következőket mondja most feleségéről:

„szegény nincs jól. Évek óta egy súlyos betegséggel küzd, tavaly meg is műtötték, de most nem túl jók a kilátások. Imádkozom érte és a csodában bízom, mert másban nem nagyon tudok.”

Azt pontosan nem említi, hogy felesége milyen betegségben szenved, de hozzáteszi, mennyire hiányzik mindkettejüknek vidéki otthonuk – azonban egyelőre Pap Éva kórházi kezelése miatt muszáj a fővárosban tartózkodniuk.

„Hiányzik a vidéki birtokunk, ha a feleségem nem lenne súlyos beteg, biztos ott lennénk. Most viszont a fővárosban kell maradnunk, mert itt tudják őt ellátni”

– mondja Koltai János.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)