Ábel Anita olasz vőlegénye érkezéséről vallott: ilyen hatással volt a lányára, hogy a férfi családtag lett

Ábel Anita egy rendkívüli videóban vall mostani kapcsolatáról a Szivárványcsaládok Alapítvány által készített felvételen.

2023. november 20., 13:12

Szerző:

A magyar családok sokféleségét bemutató kártyajátékot, videó- és podcastsorozatot készített a Szivárványcsaládokért Alapítvány, és az ehhez kapcsolódó, alább megnézhető promóvideóban Ábel Anita mellett több ismert személyiség vall a családjáról. Az összeállításban szerepel még Tapasztó Orsi, Járai Kíra, Gyrllus Dorka, Linczényi Márkó, Kovács Patrícia, Ott Anna, Kovács András Péter, Pál Márton, Balla Eszter, Hadas Kriszta – van köztük olyan, aki úgynevezett nukleáris (azaz apából, anyából és gyerekekből álló) családban él, de a többségük családjában van valami, ami eltér ettől a modelltől. Járai Kíra és férje, Járai Máté például tudatosan nem vállaltak gyereket, Pál Márton és férje pedig meleg szülőkként fogadtak örökbe két gyermeket.

Ábel Anita lánya 2008-ban született, de a színész-műsorvezetőnő 2019-ben elvált gyermeke apjától. Valamivel később egy olasz férfival, Roberto Favaróval jött össze, aki azóta meg is kérte a kezét. Így ők egy többkultúrájú családot alkotnak most, aminek a kialakulásáról Ábel Anita a következőképpen vall:

„kinyílt a világ a lányomnak is. Az, hogy egy más kultúrából jött az én párom, és ezáltal kaptunk egy 30 fős másik családot, és egy másfajta látásmódot, az rá is kihatással van.”

Alább tekintheti meg a teljes videót, benne több ismert személyiség vallomásával.

(Kiemelt kép: YouTube/Szivárványcsaládokért Alapítvány)