Ábel Anita intim részleteket mesélt el az eljegyzéséről és olasz vőlegényéről

Ábel Anita a szerelmével közös címlapot vállalt.

2022. augusztus 16., 11:06

Szerző:

Ábel Anita szerepel a Meglepetés magazin friss számának borítóján, méghozzá a vőlegényével – a Szomszédok Julcsijának júniusban kérték meg a kezét. A címlapfotóhoz természetesen egy hosszabb interjú is tartozik.

Ábel Anita a magazinban elmeséli, hogyan zajlottak az események, amikor olasz származású szerelme, Roberto Favaro megkérte a kezét. A nyilatkozatából kiderül például, hogy a lánykérés nagy meglepetés volt a számára:

„tényleg nem sejtettem semmit, csak mielőtt Robi felvágta volna a tortát, arra lettem figyelmes, hogy olaszul elkezdte mondani, hogy »van egy ember, aki négy éve kibír engem«, és akkor rámnézett, és tudtam, történik valami.”

Hamarosan jött is a gyűrű és mellé a nagy kérdés, amire Ábel Anita természetesen igent mondott. A színész-műsorvezetőnő leendő menyasszonyhoz méltóan áradozik jövendőbelije jó tulajdonságairól, többek között a következő vallomást teszi Roberto Favaróról:

„nagyon gyorsan gondolkodik, mindig előrébb jár fejben, és sokan nem értik, de én azonnal tudtam hozzá kapcsolódni. Nem ismerek még egy olyan okos embert, mint ő. Nagyon sok mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye. Humoros, laza, rendkívül önálló.”

Még több Ábel Anita!

Ábel Anita élő adásban kapott röhögőgörcsöt – videó

Ábel Anita Kulka Jánosról: Nem tudtam abbahagyni a sírást

Berki Krisztián keményen visszaszólt Ábel Anitának a Life TV botrányos interjúja miatt

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)