Ábel Anita Kulka Jánosról: Nem tudtam abbahagyni a sírást

Ábel Anita nem számított rá, hogy Kulka Jánost fogja látni.

2022. március 17., 10:58

Szerző:

Ábel Anita a Life TV-n az Ébredj velünk című műsorban, élő adásban mesélte el, hogy Falusi Mariann koncertjén annyira meghatódott, hogy zokogni kezdett. A koncerten fellépett Kulka János is, aki annak idején Ábel Anita apját játszotta a Szomszédokban, de 2016-ban sztrókot kapott. Ábel Anita tavaly említette, hogy szégyelli, de sorozatbéli apjával azóta sem beszélt.

A színész-műsorvezetőnő az alább megtekinthető videóban szuperlatívuszokban dicséri Falusi Mariannt, aki először Presser Gáborral együtt énekelt együtt a Kongresszusi Központban. Az est utolsó része azonban az énekesnő együttesének, a Pa-Dö-Dőnek volt szentelve. Az együttesben a társa Lang Györgyi, aki sclerosis multiplexszel küzd és tavaly sztrókot kapott, Ábel Anita így mesél a műsor ezen részéről:

„behozták a Györgyit. A Györgyinek elképesztő humora van. Nagyon nehezen beszél, az tény, de a vitalitás, az életenergia így is árad belőle. [...] Ami a katarzis volt, megmondom őszintén, amikor Kulka Jánost a színpadra hívta. Nem tudtam, hogy vendég lesz. Ők hárman énekeltek. Gyakorlatilag nem tudtam abbahagyni a sírást. Eleve a dal is, és ugye az ő hármuk barátsága, meg egyáltalán... Annyira sírtam, hogy a két sorral mögöttem lévők zsebkendőt adtak. Nem volt nálam semmi. Csak azt látták, hogy zokogva ülök ott és keresem a zsebkendőket. Nagyon-nagyon megható volt, felemelő volt.”

Íme a vonatkozó adásrészlet.

Lang Györgyi és Kulka János

Lang Györgyit rohammentő vitte kórházba: agyérgörcsöt kapott

Lang Györgyi várandós volt Kulka Jánostól

Kulka János depressziós, azt mondja, nem szereti önmagát

(Kiemelt kép: dfp.hu)