Berki Krisztián keményen visszaszólt Ábel Anitának a Life TV botrányos interjúja miatt

Berki Krisztián: „nem gondolom profi műsorvezetőnek Ábel Anitát.”

2021. december 30., 14:22

Szerző:

Botrányos interjú került adásba a Life TV-n az Ébredj velünk című műsorban még novemberben nem sokkal azután, hogy megszületett Berki Krisztián második kislánya. Az egyik műsorvezető Ábel Anita volt, aki élesen bírálta Berki Krisztiánékat azért, hogy élőben közvetítették gyermekük születését, amire a kétszeres apuka médiaszemélyiség megkérdezte Ábeltől, hogy látta-e a szóban forgó videót. A műsorvezetőnő így válaszolt:

„nem, ne haragudj. Ha te szültél volna egy nyulat vagy egy sünt, akkor megnéztem volna.”

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg, az interjúról készült összefoglalónkért kattintson ide!

Nos, Berki Krisztián most az R POD nevű podcastban szerepelt, ahol szóba kerül a fenti interjú, valamint az a tény, hogy Ábel Anita úgy kritizálta Berkiék közvetítését, hogy nem is látta a videót. Erre reagálva a médiaszemélyiség a következőket mondja a videóban 50:30-nál:

„nem gondolom profi műsorvezetőnek az Ábel Anitát. Hát mitől lenne profi? Azt, hogy profi televíziós, azt aláírom. Nem gondolom profi műsorvezetőnek, hasonlóan outsider, mint én. Jött a Szomszédokból, én jöttem az Édes életből, és egyszer csak beült a műsorvezetői székbe. [...] Én nagyon kedvelem őt, a sminkszobában is, ott is kedvelem egyébként, amilyen, és ahogy képviseli. Szerintem most ebben a helyzetben valami személyes problémája lehetett, valószínűleg nem velem. Ha velem, akkor inkább a pénzmennyiséggel, amit ezáltal kereshettem, vagy nem tudom, mi az, ami nem tetszhetett neki.”

Íme a teljes podcast, amiben még rengeteg téma szóba kerül, többek között Berki büntetőfékezős ügye, amelyről külön összefoglalót készítettünk, kattintson érte ide!

(Kiemelt kép: Life TV/YouTube)