Ábel Anita: Nem tartom magam celebnek, és nem is élek úgy

Ábel Anita színésznőnek és műsorvezetőnek tartja magát, celebnek nem.

2023. április 6., 08:06

Szerző:

Az általa a VIASAT3-on vezetett, Ide süss! című műsor kapcsán adott interjút Ábel Anita a Blikknek. Ha már főzős realityről van szó, az interjúban szóba kerül, ő maga szokott-e, szeret-e főzni. A 48 éves médiaszemélyiség többek között a következőket árulja el ezzel kapcsolatban:

„nekem nincs affinitásom a cukrászathoz, éppen ezért inkább vezetem ezt a műsort, mint ahogy festeni sem festek. Inkább jó edző vagyok, mint versenyző, és ezt ki is tudtam használni a műsorban. Főzni szoktam, de azt sem tartom hobbimnak, én nem a konyhában élem ki a kreativitásom.”

Nagyon érdekes az interjúnak az a része is, amiben Ábel Anita arra válaszol, hogy szerinte az ő életében meddig tart a színésznői-műsorvezetői hivatás, és hol kezdődik a celebség:

„nem tartom magam celebnek, és nem is élek úgy, szóval erre nem tudom a választ. A hivatásom az, hogy színésznő és műsorvezető vagyok. Imádom a szakmám. Önazonos legyen az ember, akkor mindig fennmarad az egyensúly, a hamisság hamar kiderül.”

A fentiekkel összhangban Ábel Anita az Instagramjára is elsősorban a karrierjéről posztol, a magánéletéből nem sokat mutat meg, és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba sem ment el, hiába hívták.

(Kiemelt kép: a VIASAT3 Instagramja)