Ábel Anita elárulta: ezért nem vállalta a Celeb vagyok, ments ki innent, hiába hívták

Ábel Anita büszke arra, hogy egyik műsora sem bukott meg.

2023. február 1., 14:08

Szerző:

Ábel Anita már 3 évesen szerepelt egy filmben, így összesen 44 éve van képernyőn – említi egy ponton a Köböl Anitával készült alábbi nagyinterjúban. A színész-műsorvezetőnő visszatekint a karrierjére a beszélgetésben, és megállapítja, hogy általában jók szoktak lenni az intuíciói, amit elvállal, abban általában jó helyen van, és a műsor jól is teljesít Így fogalmaz:

„énvelem műsor még nem bukott meg.”

Hozzáteszi viszont, hogy nem szereti a bukás szót, inkább azt szokta mondani, hogy az adott program kevésbé volt sikeres.

Azzal kapcsolatban, hogy mire szokott nemet mondani, a következőket fejti ki:

„mindenáron én nem akarok szerepelni. Nagyon sok helyre hívnak: párkeresőbe, dzsungelbe, nagyon sok helyre. Én nem látom magam ebben. Én tudom, hogy mire vagyok képes, mire vagyok jó, nem érzem ezt. És csak azért, hogy az ember ott legyen... Már akkor is távol állt tőlem, amikor mondjuk 20 évvel ezelőtt anyagilag nagyon jó lett volna, de éreztem, hogy én fogom magam rosszul érezni. Az meg nem jó.”

Hogy a társkereső alatt pontosan melyik műsort kell érteni, az nem egyértelmű, mert jó sok van, de a dzsungel nyilván a Celeb vagyok, ments ki innen című realityt jelenti – a bogárevés a beszélgetésben még egyszer szóba kerül annak kapcsán, hogy Ábel Anita milyen felkéréseket nem fogad el.

Azzal kapcsolatban, hogy mennyire nehéz volt számára a Szomszédoknak köszönhető ismertséggel együtt felnőni, azt említi, hogy a mai napig előfordul, hogy megdöbben, mennyire tapintatlanok tudnak lenni vele az emberek. Zavarba szokott jönni attól, hogy odajönnek hozzá vadidegenek egy közös fotóért, el is mesél egy esetet, amikor elutasított valakit, de aztán kicsivel később visszatért, mert bunkónak érezte magát, és teljesítette a hölgy kérését.

Ábel Anita távolságtartónak, zárkózottnak tartja magát, bár azt mondja, a férje, Roberto ezen rengeteget lazított az utóbbi 4 évben. Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Köböl Anita)