Ábel Anitát élő adásban figyelmeztették helytelen tartására, meglepő a reakciója

Holdampf Linda figyelmeztetésére Ábel Anita szavak nélkül reagált.

2022. március 24., 11:33

Szerző:

Ábel Anita és Holdampf Linda voltak az Ébredj velünk! című műsor háziasszonyai a Life TV-n, amikor Yvonne Dederick volt a vendégük, hogy új coaching-módszerekről beszéljen.

Az interjút egy reklámszünet osztja két részre, és a második rész bevezetőjében Holdampf Linda a következőket mondja:

„egyébként most elnéztem magunkat, Anitám, ahogy itt ülünk mind a ketten. Mind a kettőnknek keresztben van a lába, ami egyébként képzeld el, hogy nem jó. Tegnap voltam nyirokmasszázson, és ilyenkor hogyha egy nő keresztbe rakja a lábát, akkor a nyirokkeringést nem engedi. És ugye a szervezetnek a zsigerei, illetve az agyunk és az izmaink rosszul emlékeznek, és így nem engedik a keringést bennünk.”

Ekként fejti ki Holdampf Linda, hogy szerinte miért nem jó keresztbe tett lábbal ülni, és rögtön testtartást is vált. Azt talán észre sem veszi, hogy nemhogy ők ketten, hanem a vendég, Yvonne Dederick is keresztbe tett lábbal ül éppen.

Érdekes megfigyelni, hogy a gondolatmenetre Ábel Anita milyen arckifejezéssel reagál – miközben nem mond egy szót sem. Mindennél beszédesebb, hogy sem Ábel Anita, sem Yvonne Dederick nem módosítják a testtartásukat Holdampf Linda érvelésének hatására, szemlátomást nem sikerült őket meggyőzni a fenti teóriával. Mind a műsorvezetőnő, mind az egykori luxusfeleség továbbra is keresztbe tett lábbal üli végig az interjú hátralevő részét.

A vonatkozó rész 2:47-nél kezdődik az alábbi videóban.

Ábel Anita az Ébredj velünk!-ben

Ábel Anita Kulka Jánosról: Nem tudtam abbahagyni a sírást

Ábel Anita élő adásban alázta porrá Berki Krisztiánt

Ábel Anitától élő adásban kérdezték meg, hogy van-e érettségije

(Kiemelt kép: YouTube/Life TV/Ébredj velünk!)