Megdöbbentő fotók: kockahasúra gyúrta magát a Feleségek luxuskivitelben üzletasszonya

Yvonne Dederick, a TV2 egykori társtulajdonosa testépítőversenyen vett részt.

2021. augusztus 11., 14:07

Szerző:

Yvonne Dederick 2013 és 2015 között volt a TV2 két társtulajdonosa közül az egyik, de az üzletasszony csak 2017 körül lett országszerte ismert, amikor szerepelni kezdett a Feleségek luxuskivitelben című realityben. Pár évvel később saját vlogot is indított, és egyik videójából kiderül, hogy fiatalabb kora óta érdekli a testépítés, de egy idő után abbahagyta, mert úgy érezte, hogy túl izmos lett, és ez már nem megfelelően nőies.

Az üzletasszony azonban aztán újra edzeni kezdett, például 2019-ben is volt egy versenyen, és azóta is gyúr. Legfrissebb posztjában büszkén mutatja az eredményt.

Yvonne Dederick július végén Floridában vett részt egy versenyen, amit az IFBB, azaz a Testépítők Nemzetközi Szövetségének égisze alatt szerveztek. Az alábbi fotóhoz a realitysztár édesanya azt írja, jó érzés volt 20 évesekkel egy színpadon állnia úgy, hogy látta, nincs miért szégyenkeznie.

Igaz, az üzletasszony hozzáteszi, hogy számára nem is annyira a verseny a fontos az egészben, hanem a felkészülés, a fegyelem, és annak látványa, ahogy a test reagál az edzésre-diétára.

(Kiemelt kép: Yvonne Dederick Instagramja)